Error with i3d plugin + max 3.1

Discuss modding & editing for H&D Deluxe using the Insanity 2 editor and 3d Studio Max here.
squireone
Private
Posts: 3
Joined: Sun May 05, 2013 11:45 pm
Location: Minneapolis, Minnesota

Error with i3d plugin + max 3.1

Unread post by squireone » Tue May 21, 2013 1:56 pm

I get the error: "The procedure entry point blablabla could not be located in the dynamic link library icom_rd.dll"

I put the icom_rd.dll in my system folder, and the new plugins from the cd (downloaded off this site) in the plugins folder. Any thoughts? I'm running 3.1 of studio max... maybe better results with 3.0?

Thanks.

squireone
Private
Posts: 3
Joined: Sun May 05, 2013 11:45 pm
Location: Minneapolis, Minnesota

Re: Error with i3d plugin + max 3.1

Unread post by squireone » Tue May 21, 2013 3:21 pm

In case anyone was wondering, I tried this with Windows XP, Vista, and 7... all did the same thing.

squireone
Private
Posts: 3
Joined: Sun May 05, 2013 11:45 pm
Location: Minneapolis, Minnesota

Re: Error with i3d plugin + max 3.1

Unread post by squireone » Tue May 21, 2013 3:33 pm

Fixed! The icom_rd.dll has to match, and be from the deluxe cd as well, or no go whatsoever.

User avatar
Jason
Administrator
Posts: 1860
Joined: Thu Sep 02, 2004 7:26 pm
Location: Perth, Australia
Contact:

Re: Error with i3d plugin + max 3.1

Unread post by Jason » Tue May 21, 2013 6:27 pm

No need to thank me ;) :P I'll put the other file up for download shortly.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests