I can't create a mission

Discuss modding & editing for H&D Deluxe using the Insanity 2 editor and 3d Studio Max here.
Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Sun May 20, 2012 10:13 am

I read all the tutorials and i understand them. I create my mission on the editor and then I compress the files in the .add with WinRar. I put it in the data folder but when I want to begin my mission, nothing happens.
I can't know what is my problem. angry01

User avatar
Jason
Administrator
Posts: 1881
Joined: Thu Sep 02, 2004 7:26 pm
Location: Perth, Australia
Contact:

Re: I can't create a mission

Unread post by Jason » Sun May 20, 2012 12:58 pm

Hello and welcome to the forums. Try uploading your mission as an attachment to the post or send me it via PM.

Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

Re: I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Sun May 20, 2012 5:05 pm

Thank you very much but I have not completely finished it and I want to do other after, I think I havn't the correct version of WinRar because when I compress the missions ( for example Germany1 ), the same problem happens.

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Sun May 20, 2012 6:34 pm

Use Winrar lower than version 3.70 or 3.70. Also only store the file and do not compress it to get it work

Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

Re: I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Wed May 23, 2012 11:24 am

But i don't find the 3.70 or older version...

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Wed May 23, 2012 1:27 pm


Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

Re: I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Wed May 23, 2012 4:37 pm

It's the same problem with the 3.70 version frown01

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Wed May 23, 2012 7:51 pm

Than you have to be more specific what and how you did something. Or an simple screenshot of the file itself in winrar might help

Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

Re: I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Fri May 25, 2012 3:15 pm

This is the image of my .add file opened with WinRar :
I can send it to you for that you look what is wrong?
Attachments
HDD.JPG
HDD.JPG (47.38 KiB) Viewed 9717 times

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Fri May 25, 2012 5:07 pm

I could take a look at it if you want - got some days off

Gwydel
Private
Posts: 6
Joined: Sun May 20, 2012 10:06 am

Re: I can't create a mission

Unread post by Gwydel » Sat May 26, 2012 9:13 am

And now, my editor is very low ...

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Sat May 26, 2012 10:58 am

The slow down shouldn't happen from that. But you can do something else before. Take another existing addon from someone else and replace the folders inside with your own ones. And remember just store it and do not compress it

Lars
Commando
Posts: 876
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:37 pm

Re: I can't create a mission

Unread post by Lars » Sat Jul 21, 2012 12:38 am

Ok I've looked arround a bit (Its nearly 6 or 7 years ago that I worked with hdd) and I toled you a bit bullshit :oops: ... Try to get winrar 3.11 and compile the add file with that one .. than it should work

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests