prob with 3dmax 3.1 (installing 3d max i3d plugins)

Discuss modding & editing for H&D Deluxe using the Insanity 2 editor and 3d Studio Max here.
User avatar
Zdenda
Sergeant
Posts: 83
Joined: Fri Nov 04, 2005 9:25 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: prob with 3dmax 3.1 (installing 3d max i3d plugins)

Unread post by Zdenda » Sat Nov 17, 2012 6:09 pm

Hi guys, same prob. I got Win7, installed 3dmax 3.1 .. all works, except not the plugins. I put the plugins into the Plugin folder, but there is a trouble with the icom_rd.dll. I put it into System32 and System ... still nothing.... any suggestions?

3dsmas says: The procedure entry point could not be located in the dynamic link library icom_rd.dll.

HEEEEEELP :shock: :shock: :shock:

User avatar
Jason
Administrator
Posts: 1860
Joined: Thu Sep 02, 2004 7:26 pm
Location: Perth, Australia
Contact:

Re: prob with 3dmax 3.1 (installing 3d max i3d plugins)

Unread post by Jason » Sun Nov 18, 2012 7:56 am

Do you have free download version of the plugins or the plugins from the CD, that could be an issue.

User avatar
Zdenda
Sergeant
Posts: 83
Joined: Fri Nov 04, 2005 9:25 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: prob with 3dmax 3.1 (installing 3d max i3d plugins)

Unread post by Zdenda » Mon Nov 19, 2012 11:24 am

Ah, its fine now. Its not just the plugins, but you also need the correct icom_rd.dll file. The original ;)


Thx alot anyways =)

User avatar
Jason
Administrator
Posts: 1860
Joined: Thu Sep 02, 2004 7:26 pm
Location: Perth, Australia
Contact:

Re: prob with 3dmax 3.1 (installing 3d max i3d plugins)

Unread post by Jason » Mon Nov 19, 2012 11:43 am

:shock: which file were you using?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests