OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Think you're a Hidden & Dangerous 2 pro, discuss your strategies here or ask for help.
gerryr1
Private
Posts: 7
Joined: Tue Apr 19, 2005 4:56 am
Location: Queensland Australia

OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by gerryr1 » Tue Apr 19, 2005 5:05 am

Could use some help with the controls please.
1... Are there any zoom functions on the sniper rifles?I've use the Zoom function but nothing happens.

2...How do you place & set the explosive charges?

3... Are the mines anti-personell or tank mines?

4...Any particular place to hit a Tank with the bazooka?.
Some times I've destroyed it with one shot sometime thee shots dont
work.


Appreciate any help.


Thanks

Gerryr
gerryr

User avatar
Grenni
Sergeant
Posts: 96
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:38 pm
Location: Germany
Contact:

OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by Grenni » Tue Apr 19, 2005 9:08 am

1. no zoom-function available
2. if you encounter a red mark at a specific target you can lay an explosive by right-click on the marker - but mind, in the bridge-mission you are supposed to disarm the attached TNT (crappy idea anyway - why don't they just ignite them instead of waiting to be shot :lol: )
3. well, just look what the items are called in the inventory ;)
4. back of the turret - one shot kills
Shoot me again, I ain't dead yet!

snailtrailer
Private
Posts: 12
Joined: Thu Mar 17, 2005 11:13 am

OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by snailtrailer » Tue Apr 19, 2005 9:12 am

Zoom: if you mean looking thru the sight; it is normally the second mouse button. (or else go into "options; controls;keyboard" and set a new button for this).
if you mean zoom further once you look thru the sight..then sorry; it's 1943 sniper equipment not 2004 satellite laser guided beamer :)

If you have explosives with you (inventory "i") and you stand infront of a marked RED explosives "thing", then click the second mouse button where you get the option to click NumLock "1" to "place explosives .
You are not free to place them whereever you like.

there are anti personell and anti tank mines.
to place them (in dirt..not in tarmac) put them in your inventory from your pocket/ruksack to your hands. then second mouse button.

only the back of the turret (but strangely not back of hull).
Which is not realistic (panzerfaust on PnzIV front or side would have destroyed it also).

User avatar
Drozdov
Major
Posts: 366
Joined: Thu Sep 30, 2004 7:44 pm
Location: Scotland
Contact:

OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by Drozdov » Tue Apr 19, 2005 12:23 pm

Actually it doesn't matter where you place mines, H&D allows you to put mines in solid stone. Very realistic. And you can't explode a mine you have layed.
"Nothing is more dangerous than a resourceful idiot."

[1st Fallschirmjager Division]

User avatar
Grenni
Sergeant
Posts: 96
Joined: Wed Sep 08, 2004 9:38 pm
Location: Germany
Contact:

OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by Grenni » Wed Apr 20, 2005 9:16 pm

[quote=""Drozdov""]...H&D allows you to put mines in solid stone...[/quote]
Sure, haven't you noticed the drilling-equipment on your player-figures ;) :lol:
Shoot me again, I ain't dead yet!

gerryr1
Private
Posts: 7
Joined: Tue Apr 19, 2005 4:56 am
Location: Queensland Australia

Re: OP.HUSKY.....PONTE GRANDE

Unread post by gerryr1 » Thu Apr 21, 2005 1:57 am

[quote=""gerryr1""]Could use some help with the controls please.
1... Are there any zoom functions on the sniper rifles?I've use the Zoom function but nothing happens.

2...How do you place & set the explosive charges?

3... Are the mines anti-personell or tank mines?

4...Any particular place to hit a Tank with the bazooka?.
Some times I've destroyed it with one shot sometime thee shots dont
work.


Appreciate any help.


Thanks

Gerryr[/quote]







Thanks for the help : :D

gerryr
gerryr

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests